• Home
  • Nieuws
  • Business
  • ‘Marks & Spencer gaat ook merken Hugo Boss verkopen op website’

‘Marks & Spencer gaat ook merken Hugo Boss verkopen op website’

Door Nora Veerman

bezig met laden...

Scroll down to read more

Business

De Boss-winkel op Oxford Street in Londen. Foto: Hugo Boss

De Britse detailhandelaar Marks & Spencer heeft het Duitse modemerk Hugo Boss voor zijn webwinkel gestrikt. Vanaf het najaar zullen bodywear, badmode, kousen en accessoires van de submerken Boss en Hugo op de website van Marks & Spencer worden verkocht, zo meldt het Duitse online vakblad Textilwirtschaft op basis van communicatie met het Engelse bedrijf.

Marks & Spencer gaf tegenover Textilwirtschaft geen commentaar op het nieuws, maar zei wel dat ‘de activiteiten met merken van derden snel groeien’.

Marks & Spencer verkocht in het verleden alleen kleding van het eigen label, maar voegde de laatste tijd steeds meer merken van derden toe aan het assortiment. Op de Britse webshop van het bedrijf zijn inmiddels bijna 45 merken voor vrouwen-, mannen- en kinderkleding te vinden. Op internationale websites zijn dat er nog iets minder: in België en Nederland bijvoorbeeld elf, waaronder Autograph, Jack & Jones, Jaeger en Sloggi.

De merken Boss en Hugo, die overwegend zakelijke kleding voor mannen en vrouwen verkopen, liggen in een iets hoger segment dan de andere merken.

Hugo Boss
Marks & Spencer