• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Matchesfashion.com is niet te koop

Matchesfashion.com is niet te koop

Door Anne Buis

bezig met laden...

De Britse webshop Matchesfashion.com is niet op zoek naar een nieuwe eigenaar. Dat hebben co-CEO’s Tom en Ruth Chapman laten weten. Afgelopen weekend berichtte de Sunday Times nog dat Morgan Stanley door het bedrijf was aangetrokken om te zoeken naar ‘strategische opties’ die zouden kunnen leiden tot een verkoop. Dat melden diverse media.

“Natuurlijk worden we regelmatig beoordeeld op onze strategische opties voor het bedrijf, maar er is geen proces gaande op dit moment en het artikel in de Times is ongegrond. We kijken uiteraard naar de laatste ontwikkelingen in de industrie, en zullen altijd de beste opties evalueren en kijken naar wat het beste voor het bedrijf is op lange termijn, met het oog op uitstekende prestaties en groei,” zegt Tom Chapman tegen WWD.

Volgens de Sunday Times wordt het bedrijf nu gewaardeerd op 200 miljoen pond (314 miljoen euro). Matchesfashion.com is in 1987 opgericht door Tom en Ruth Champman als mini-keten Matches, maar transformeerde in 2008 naar een e-commercespeler met grote merken als Saint Laurent, Balenciaga, Chloé, Isabel Marant, Gucci, Dolce & Gabbana, Stella McCartney en Max Mara.

MATCHESFASHION.COM
Scroll down to read more