• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Merk mondkapjes inkopen

Merk mondkapjes inkopen

PRESS RELEASE
Door FashionUnited

26 okt. 2020

Business

Op zoek naar een B2B-marketplace voor merk mondkapjes inkopen? De marketplace van FashionUnited geeft een overzicht van internationale merken waarmee inkopers de perfecte mix van labels voor hun winkels kunnen vinden, aangezien consumenten op zoek zijn naar aangename en elegante mondkapjes.

Het platform biedt inkopers een privéruimte om door een uniek overzicht te bladeren, waarin ze er zeker van kunnen zijn dat deze alleen merken bevat die daadwerkelijk verkopen aan winkels in de groothandel. Als online marketplace begrijpt FashionUnited de competitieve aard van merk mondkapjes inkopen en zorgt het ervoor dat er belang wordt gehecht aan het spotten van trends en is constant op zoek naar nieuwe merken en ontwerpers.

Omdat mondkapjes een noodzaak worden in de samenleving, worden ze ook een soort modeaccessoire. De marketplace voor merk mondkapjes inkopen biedt een verscheidenheid aan mondkapjes in verschillende materialen zoals katoen, elastaan ​​en polyester, en in vele kleuren. Grote modemerken waaronder Burberry en Chanel hebben nu ook mondkapjes uitgebracht.

Via het overzicht kunnen retailers efficiënt zoeken in exclusieve merken en producten om gewilde artikelen voor hun winkels te kopen. Geaccrediteerde kopers krijgen gratis exclusieve toegang tot de meest gevraagde producten op de marketplace.

Ga hier naar de marketplace voor merk mondkapjes inkopen.

Beeld: Unsplash

CORONAVIRUS
MARKETPLACE
Modemerken
Mondkapje
Mondkapjes
Retailers