• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Modegroep Tendam neemt Hoss/Intropia over

Modegroep Tendam neemt Hoss/Intropia over

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Tendam, de voormalige Cortefiel Group, heeft Hoss/Intropia overgenomen. Dit meldt de groep in een persbericht. Onder de groep vallen de merken Hoss, Intropia en Hoss Intropia. Hoeveel geld gemoeid is bij de overname is niet bekend.

Tendam is zelf de eigenaar van Cortefiel, Pedro del Hierro, Springfield, Women’s Secret en Fifty. De overname van Hoss/Intropia past bij de strategie van Tendam om de positie in damesmode te versterken. “Hoss/Intropia is een belangrijk merk geweest voor de kosmopolitische vrouw die op zoek is naar kwaliteit, een modern product met een persoonlijkheid. We geloven dat de nichemarkt die het heeft gecreëerd voor zichzelf nog niet gevuld is en we geloven dat dit een kans is om ons aanbod compleet te maken,” aldus Jaume Miquel, CEO van Tendam in het statement.

Tendam is van plan om de merken van Hoss/Intropia te verkopen via het online kanaal van de merken, maar ook in geselecteerde winkels van Cortefiel en Pedro del Hierro. Hoss/Intropia is in 1994 opgericht en is inmiddels te koop in meer dan veertig landen.

Cortefiel Group
hoss
HOSS INTROPIA
Intropia
Tendam