• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Modehuis Ann Demeulemeester lanceert eerste parfum

Modehuis Ann Demeulemeester lanceert eerste parfum

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Business

(Beeld ter illustratie) Het Ann Demeulemeester retrospectief tijdens Pitti Uomo. Credits: Beeld via Ann Demeulemeester

Belgisch modehuis Ann Demeulemeester maakt de eerste stap naar de beautywereld. Het merk lanceert namelijk vandaag een parfum, zo is te zien op de website van het merk.

Het parfum heeft de naam ‘A’ gekregen. Het gaat om een ‘genderless parfum’. ‘A’ zit in een minimalistische fles met een amberkleur en is goed voor 75 ml. De geur wordt door Demeulemeester omschreven als ‘geworteld in de natuur met een ‘dierlijk aspect’. Retailprijs? 330 euro. Het parfum zal verkocht worden in de flagship store van Ann Demeulemeester in Antwerpen, online bij het modehuis en in geselecteerde winkels.

Demeulemeester meldt tegen WWD dat een parfum een fijne verrijking voor het merk is. Voor de oprichter is het ‘een oude droom die uitkomt’.

Hoewel Demeulemeester de oprichter is van het modehuis Ann Demeulemeester, ontwerpt zij niet meer voor het merk. Wel is ze nog betrokken bij het bedrijf als adviseur. De creatieve leiding van het modehuis ligt bij anderen. Deze september maakt ook meteen een nieuwe creatief directeur zijn debuut, Stefano Gallici.

Ann Demeulemeester
Beauty
Scroll down to read more