• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Modemerk Cora Kemperman stopt activiteiten in 2020

Modemerk Cora Kemperman stopt activiteiten in 2020

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Business

Cora Kemperman, het Nederlandse damesmodemerk, houdt op te bestaan. Het merk deelt op de website mee dat de activiteiten begin 2020 worden beëindigd. Cora Kemperman meldt dat dit 'vanwege niet nader te noemen redenen’ is.

“Met pijn in ons hart hebben we als team moeten besluiten de activiteiten van het voor ons zo dierbare label begin 2020 te beëindigen,” aldus het bericht. De webshop zal nog geopend zijn en er is nog geen definitieve sluitdatum in 2020, zo meldt het merk. Het bedrijf zal geopend blijven zolang de voorraad strekt en de pop-up in Brussel is nog tot en met eind januari 2020 geopend. Een aantal items gaan al weg met 30 procent korting en ‘binnenkort is het mogelijk een selectief aantal basisartikelen aan te vullen in je collectie’ aldus het merk tegen de klant. Wat dit precies inhoudt is nog onduidelijk. Hierover zal op een later punt meer informatie worden gedeeld, zo luidt het bericht.

Einde voor modemerk Cora Kemperman - stop alle activiteiten

“We hebben veel aan onze geweldige klanten, partners en leveranciers te danken en het valt ons zwaar jullie te vertellen dat we onze activiteiten zullen stoppen. We zijn oprecht dankbaar voor een mooie en dierbare tijd waarin jullie ons vertrouwen hebben gegeven en zo hebben gesteund. Wij zullen de komende maanden alle acties richting onze klanten leveranciers en partners met zorg en aandacht afronden,”aldus het modemerk. “De komende periode zal moeilijk zijn, we vragen jullie steun om dit samen tot een goed einde te brengen.”

Het modemerk ging in 2016 failliet maar werd doorgestart door Nicole Groeneveld Consultancy. Oprichter en naamgever Cora Kemperman ging in 2012 met pensioen nadat ze het moederbedrijf Lafalda had verkocht aan nichtje Saskia Kemperman en Brigitte de Wilde. Na 25 jaar, het merk werd in 1995 opgericht, komt nu in 2020 een einde aan het merk Cora Kemperman.

Beeld: website Cora Kemperman

Cora Kemperman