• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Modemerken Com4 Trousers en North.84 naar België en Luxemburg

Modemerken Com4 Trousers en North.84 naar België en Luxemburg

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Comeback Fashion Group, het Nederlandse moederbedrijf van Com4 Trousers en North.84, is een samenwerking aangegaan met Belgische mode distributeur ARW. Dankzij de deal betreden de twee merken binnenkort de Belgische en Luxemburgse markt, zo maakt Comeback Fashion Group bekend in een persbericht.

“Ruim anderhalf jaar na de overname van Comeback Fashion en een succesvolle herpositionering van onze merken Com4 Trousers en North.84, begonnen onze ambities zich uit te breiden naar het buitenland, aldus Paul Horst van Comeback Fashion Group in het persbericht. “Wij waren ons aan het oriënteren hoe we onder andere de Belgische markt konden gaan benaderen, en juist op dat moment benaderde de Belgische fashion distributeur ARW ons.”

“Onze nieuwsgierigheid werd gewekt doordat we de groei en de ontwikkeling van de merken van Comeback Fashion Group in Nederland zagen, aldus Isabelle Wouters van ARW. “De Belgische en Luxemburgse man lijkt qua bouw best veel op de Nederlandse, dus een pasvorm speciaal voor de Nederlandse man zal het hier erg goed gaan doen.”

arw
com4 trousers
comeback fashion group
north.84