• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Modeseizoen FW20 inkopen

Business

Modeseizoen FW20 inkopen

PRESS RELEASE
Door FashionUnited

19 nov. 2020

Altijd op zoek naar de nieuwste merken en collecties voor modeseizoen FW20 inkopen?

De B2B-marketplace van FashionUnited geeft een overzicht van de honderden internationale merken en collecties waarmee inkopers de perfecte mix van labels voor hun winkels kunnen vinden.

Klik hier om lid te worden van de FashionUnited Marketplace om toegang te krijgen tot andere modeseizoenen en klik hier om modeseizoen FW20 inkopen te bekijken van verschillende merken.

Het biedt dameskleding, herenkleding en kinderkleding uit het modeseizoen FW20 inkopen en is toegewijd om retailers een assortiment producten en stijlen te bieden, waaronder accessoires, strandkleding, blazers, vrijetijdskleding, jurken, gezichtsmaskers, beenmode, broeken, schoenen, rokken, sportkleding, pakken, t-shirts en meer.

Retailers krijgen een eenvoudige winkelervaring met de gemakkelijk te navigeren Marketplace van FashionUnited, aangezien het een unieke merkenlijst uit het modeseizoen FW20 inkopen biedt, en retailers kunnen er zeker van zijn dat het alleen merken bevat die daadwerkelijk aan winkels in de groothandel verkopen.

FashionUnited is voortdurend bezig met het uitbreiden van haar designer-groothandels kledingmerken en productlijst, omdat het de competitieve aard van modeseizoen FW20 inkopen begrijpt en zorgt ervoor dat er belang wordt gehecht aan trendspotting, zodat er voor elke consument iets is.

Via de directory kunnen kopers efficiënt zoeken in exclusieve merken en producten om gewilde artikelen voor hun winkels te kopen. Geaccrediteerde kopers krijgen gratis exclusieve toegang tot de meest gevraagde producten op de marketplace.

Beeld: Unsplash