Hoewel Geddes & Gillmore al twee keer over de kop is gegaan, zijn er toch nog partijen die brood zien in de Nederlandse modeketen.

Curator Robbert Roeffen meldt in zijn faillissementsverslag dat een aantal geïnteresseerden zich voor een doorstart heeft gemeld. De curator onderzoekt momenteel of een doorstart tot de mogelijkheden behoort.

Volgens het faillissementsverslag is het faillissement van Geddes & Gillmore deels te wijten aan het faillissement van de United Fashion Group, in 2014. Geddes & Gillmore zou, na het faillissement van de modeketen in 2013, gaan samenwerken met de United Fashion Group. De samenwerking liep echter stuk. Nadat de United Fashion Group over de kop ging, drong de Rabobank er op aan dat Geddes & Gillmore een nieuwe investeerder ging zoeken. Diverse partijen waren in beeld, maar uiteindelijk leidde dit niet tot het gewenste resultaat. Als gevolg daarvan besloot de Rabobank het krediet op te zeggen.

Eerder liet curator Roeffen, van Van Iersel en Luchtman Advocaten, weten aan FashionUnited dat de cijfers van Geddes & Gillmore de afgelopen jaren dramatisch waren.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN