Montblanc sluit licentieovereenkomst met Kering Eyewear

Montblanc heeft een licentieovereenkomst gesloten met Kering Eyewear voor de ontwikkeling, productie en distributie van (zonne)brillen die het merk Montblanc dragen. Dat maakt de Richemont-dochter bekend middels een persbericht.

Daarmee zet Montblanc een punt achter de huidige, 17-jarige samenwerking met de Italiaanse brillenproducent Marcolin. Montblanc en Kering Eyewear zijn al begonnen aan het ontwikkelen van een eerste lijn, die is gericht op ‘millennial shoppers en mensen met interesse in reizen’. Deze eerste collectie zal begin volgend jaar worden gelanceerd.

“Montblanc is verheugd over de nieuwe samenwerking met Kering Eyewear, een partner die internationaal bekend staat om de productie van de beste luxueuze brillen,” zegt Montblanc-CEO Nicolas Baretzki in het bericht. “We zijn bijzonder trots om de samenwerking aan te kondigen, omdat die de relatie met onze aandeelhouder Richemont verder versterkt,” voegt Roberto Vedovotto, Kering Eyewear’s CEO en president, toe.

Kering Eyewear sloot vorig jaar al een licentieovereenkomst met een Richemont-label, namelijk Maison Cartier. Daarmee verkreeg de luxegroep een aandeel van 30 procent in Kering Eyewear.

Beeld: Montblanc Facebook

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN