Mulberry vormt joint venture met Onward Global Fashion

Mulberry wil verder groeien in Azië en heeft daarom een joint venture gesloten met het Japanse Onward Global Fashion (OGF) om haar activiteiten in het land te bedienen. Dat melden diverse media.

De 50:50 joint venture, genaamd Mulberry Japan Co. Limited, zal toezien op de digitale, omnichannel- en groothandelsactiviteiten van het Britse label in Japan. Beide partijen investeren een bedrag van 2,8 miljoen pond (3,2 miljoen euro) in het uitbreiden van het distributienetwerk en het vergroten van de aanwezigheid in het land.

“Ik ben blij de samenwerking aan te kondigen met OGF in Japan, een markt waarin we aanzienlijke groeimogelijkheden zien voor Mulberry,” laat Mulberry-CEO Thierry Andretta weten in een verklaring. “In OGF hebben we een partner die uitgebreide ervaring heeft met luxegoederen en een robuuste infrastructuur heeft die ons in staat stelt de internationale retail- en omnichannelstrategie in deze belangrijke markt te bevorderen,” aldus de directeur.

Na een herziening van haar strategie, is Mulberry internationaal flink aan het uitbreiden. Afgelopen maart lanceerde het luxemerk samen met joint venture partner Challice Mulberry Asia, dat de activiteiten van het label in Hong Kong, China en Taiwan overziet.

Beeld: Mulberry Facebook

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN