Silver Lining B.V., het moederbedrijf van modemerk Sylver, heeft nog geen doorstartende partij gevonden. De curator spreekt nog met diverse partijen over een mogelijke doorstart nadat het eerste proces hiervoor niks opleverde. Dit blijkt uit het eerste faillissementsverslag van het bedrijf.

Het opzeggen van de financiering van het bedrijf was de directe aanleiding voor het faillissement. Destijds is toen surseance aangevraagd waarin het leek dat een akkoord met de schuldeisers bereikt kon worden. Enkele weken later bleek dit toch niet mogelijk waarop het faillissement op 21 oktober alsnog is uitgesproken. De omzet liep van 2016 naar 2018 op van 2 miljoen naar 5,2 miljoen euro. De winst daalde van 2017 naar 2018 echter van 474.000 euro naar 37.900 euro.

In eerste instantie toonden zeven partijen interesse in het bedrijf, maar één maakte ook daadwerkelijk een bod. Dit bod was voor de diverse belanghebbenden niet voldoende waarna het is afgewezen. Nadat het eerste proces voor een mogelijke doorstart al was afgerond meldden zich nog diverse partijen. Met deze partijen is de curator momenteel in gesprek voor de mogelijkheden van een doorstart. Het verslag meldt dat op dit moment nog geen concreet voorstel is gedaan.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN