De Noordhollandse multibrandretailer Kelly Fashion Oostland B.V. is failliet, zo blijkt uit documentatie van Faillissementsdossier. Het faillissement werd op 21 juli uitgesproken door de rechtbank in Alkmaar. Als curator is dhr. Martijn Helmstrijd aangesteld.

Kelly Fashion heeft momenteel acht winkels, in Amsterdam-Noord, Heerhugowaard, Hoorn en Purmerend. Hier zouden in totaal 25 mensen werkzaam zijn. Daarnaast heeft het bedrijf een eigen webshop. Deze is tijdelijk uit de lucht gehaald.

Op de website van Kelly Fashion staat ook een negende winkel in Lelystad vermeld, maar deze valt volgens de dossiers van het bedrijf op Faillissementsdossier en de Kamer van Koophandel niet onder Kelly Fashion Oostland B.V.. Het Noordhollands Dagblad vermeldt op basis van communicatie met een medewerker dat het een zelfstandige winkel betreft.

FashionUnited heeft contact opgenomen met de waarnemende curator, maar deze wilde geen uitspraak doen over de oorzaak van het faillissement en een mogelijkheden doorstart. Wel kon de curator melden dat de winkels van Kelly Fashion, na twee dagen dicht geweest te zijn, sinds vandaag weer open zijn.

In 1990 opende de eerste winkel van Kelly Fashion in Hoorn, zo is op de website van het bedrijf te lezen. Kelly Fashion verkoopt heren- en dameskleding van merken uit het middensegment, waaronder Diesel, Maison Scotch, Drykorn en G-Star Raw.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN