NZA New Zealand Auckland gaat verder zonder Transit Textiles

Na ‘onderling overleg en in goede harmonie’ draagt agentuur Transit Textiles de verantwoordelijkheden voor NZA New Zealand Auckland over aan het moederbedrijf. Dat laten beide partijen weten in een persverklaring. NZA New Zealand Auckland neemt het huidige salesteam bestaande uit Rogier de Boer en Rick van Beuzekom over en zal de verkoop vanaf september 2018 voortzetten vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam.

Transit Textiles was sinds de oprichting in 2007 verantwoordelijk voor de verkoop van het merk NZA New Zealand Auckland in Nederland. “Rob Schalker en zijn team hebben de eerste jaren het pad gebaand waarmee het merk de eerste stappen heeft gezet om te transformeren naar een totaalconcept,” zo luidt het persbericht. Het merk NZA New Zealand Auckland wordt verkocht in 21 verschillende landen en beschikt over 21 eigen winkels in de Benelux. Het merk richt zich daarnaast op de aanwezigheid in multibrandwinkels.

Volgens Transit Textiles blijven de huidige afspraken die zijn gemaakt, waarbij het ook gaat om de merken A fish named Fred, Shockly en MAC Jeans, als gevolg van de beslissing ongewijzigd.

Beeld: NZA New Zealand Auckland Facebook

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN