Omzet Asos stijgt met 32 procent

E-tailer Asos zag de afgelopen 4 maanden de omzet met 32 procent stijgen, zo maakt het bedrijf bekend. In totaal behaalde Asos een omzet van 660 miljoen pond (748 miljoen euro) in deze periode.

CEO Nick Beighton over de resultaten: “Het momentum dat we hadden tijdens het eerste halfjaar heeft doorgezet tijdens het derde kwartaal dankzij onze continue investering in onze klantwaarde en prijs. Deze goede resultaten worden ondersteund door de vooruitgang op alle gebieden van ons bedrijf zoals retail, technologie, opslag, logistiek en klantenservice. We zijn positief dat we onze doelen voor 2017 zullen behalen.” De jaarcijfers van Asos worden op 17 oktober gepresenteerd.

Groot-Brittannië blijft de grootste markt voor Asos, ze draaide daar een omzet van 234,6 miljoen pond (265 miljoen euro) dankzij een groei van 16 procent. In Europa zag het bedrijf een omzetgroei van 41 procent naar 194,4 miljoen pond (220 miljoen euro).

Afgelopen financiële jaar behaald de online gigant een omzet van 1,4 miljard pond (1,5 miljard euro) dankzij een groei van 26 procent. Het bedrijf verwacht dit financiële jaar af te sluiten met een groei tussen de 30 en 36 procent.

Beeld: Asos

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN