De Deense IC Group zag de omzet verder afnemen in het derde kwartaal. Het bedrijf had te maken met een afname van 11,2 procent, zo blijkt uit de gerapporteerde cijfers. Het moederbedrijf van Tiger of Sweden en By Malene Birger is bezig met een transformatie van de groep.

De omzet kwam neer op een bedrag van 827 miljoen Deense Kroon (110,7 miljoen euro). Tiger of Sweden is bezig met de implementatie van een nieuwe merkstrategie waaronder verdere digitalisering en controle over de distributie in belangrijke markten. De omzet van het merk kwam in het derde kwartaal neer op 594 miljoen Deense Kroon (79,5 miljoen euro) door een daling van 11,6 procent. By Malene Birger behaalde een omzet van 233 miljoen Deense Kroon (31,2 miljoen euro) door een afname van 9,7 procent. Het merk focust op dezelfde elementen als Tiger of Sweden met de digitalisering en de optimalisering van de organisatie.

Voor het gehele boekjaar verwacht de IC Group een lichte afname van de omzet in vergelijking met het boekjaar 2018, zo meldt het bedrijf.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN