• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Ontdek de nieuwste SS22 groene kleding trend

Ontdek de nieuwste SS22 groene kleding trend

PRESS RELEASE
Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Business

De FashionUnited Marketplace geeft een overzicht van de internationale merken en collecties waardoor mode-inkopers de perfecte mix van labels kunnen vinden voor hun winkels. Consumenten zijn meer en meer op zoek naar unieke merken zodat zij een assortiment kunnen vinden voor hun garderobe.

De B2B Marketplace biedt een besloten ruimte voor mode-inkopers om te bladeren door een unieke groothandel directory, waarin zij er zeker van kunnen zijn dat het alleen merken bevat die daadwerkelijk aan winkels in de groothandel verkopen. Als een online marktplaats begrijpt FashionUnited de concurrerende aard van de mode-inkoop en zorgt ervoor dat belang wordt gehecht aan trendspotting en het voortdurend op zoek gaan naar nieuwe merken en ontwerpers.

Trendanaliste Christine Boland heeft de groene trend SS22 voorspeld, zei ze in een verklaring: "Het is opvallend dat de kleur groen - in al zijn weelderige schakeringen - nog lang niet aan het verdwijnen is, vooral in mode, beauty en interieurdesign. We zien groen in verschillende vormen: gecombineerd met elkaar (ton-sur-ton en faux camaieux), met andere kleuren die voor een verrassend accent zorgen en ontwerpen en patronen geïnspireerd op bladeren."

Deze SS22-trend is voortgekomen uit het verlangen naar een groenere planeet, zoals het vinden van de nieuwste plantaardige kleding materialen, bijvoorbeeld fruitleer, nieuwe plantaardige gerechten en het positieve effect van de kleur zelf.

Er zijn honderden internationale merken en collecties, waardoor mode-inkopers de perfecte mix van labels voor hun winkels kunnen vinden. Consumenten zijn steeds meer op zoek naar unieke merken zodat ze een assortiment kunnen vinden voor hun garderobe.

Met de directory kunnen inkopers efficiënt zoeken tussen exclusieve merken en producten om populaire items voor hun winkels aan te schaffen. Geaccrediteerde kopers krijgen gratis exclusieve toegang tot de meest gewilde producten op de marktplaats.

Klik hier om de SS22 minimalistische trend te bekijken op de FashionUnited Marketplace.

Fotocredit: Unsplash

Groen
Groothandel
Marktplaats
Mode merken
Press Release
SS22