• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Ontdek de nieuwste SS22 minimalistische trend

Ontdek de nieuwste SS22 minimalistische trend

PRESS RELEASE
Door FashionUnited

bezig met laden...

Business

Op zoek naar de SS22 minimalistische trend?

De FashionUnited Marketplace geeft een overzicht van de internationale merken en collecties waardoor mode-inkopers de perfecte mix van labels kunnen vinden voor hun winkels. Consumenten zijn meer en meer op zoek naar unieke merken zodat zij een assortiment kunnen vinden voor hun garderobe.

De B2B Marketplace biedt een besloten ruimte voor mode-inkopers om te bladeren door een unieke groothandel directory, waarin zij er zeker van kunnen zijn dat het alleen merken bevat die daadwerkelijk aan winkels in de groothandel verkopen. Als een online marktplaats begrijpt FashionUnited de concurrerende aard van de mode-inkoop en zorgt ervoor dat belang wordt gehecht aan trendspotting en het voortdurend op zoek gaan naar nieuwe merken en ontwerpers.

Christine Boland heeft de SS22 minimalistische trend voorspeld onder de titel 'waardeer de ware essentie'. Bij deze trend wordt gekozen voor een neutraal kleurenpalet en wordt belang gehecht aan minimalistisch design, functionaliteit, gelaagdheid, schaduweffecten en het gebruik van natuurlijke stoffen. Een voorbeeld van deze trend is het klassieke witte t-shirt.

Er zijn honderden internationale merken en collecties, waardoor mode-inkopers de perfecte mix van labels voor hun winkels kunnen vinden. Consumenten zijn steeds meer op zoek naar unieke merken zodat ze een assortiment kunnen vinden voor hun garderobe.

Met de directory kunnen inkopers efficiënt zoeken tussen exclusieve merken en producten om populaire items voor hun winkels aan te schaffen. Geaccrediteerde kopers krijgen gratis exclusieve toegang tot de meest gewilde producten op de marktplaats.

Klik hier om de SS22 minimalistische trend te bekijken op de FashionUnited Marketplace.

Fotocredit: Unsplash

Groothandel
Marktplaats
Modemerken
Press Release
Scroll down to read more