• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Ontdek de SS22 kleurtrends in de Marketplace

Ontdek de SS22 kleurtrends in de Marketplace

PRESS RELEASE
Door FashionUnited

bezig met laden...

Business

Op zoek naar de nieuwste SS22-kleurtrends?

De FashionUnited Marketplace geeft een overzicht van de internationale merken en collecties waardoor fashion inkopers de perfecte mix van labels kunnen vinden voor hun winkels inclusief de laatste SS22 kleurtrends. Consumenten zijn meer en meer op zoek naar unieke merken zodat zij een assortiment kunnen vinden voor hun garderobe.

De B2B Marketplace biedt een besloten ruimte voor fashion inkopers om te bladeren door een unieke groothandel directory, waarin ze er zeker van kunnen zijn dat het alleen merken bevat die daadwerkelijk verkopen aan winkels in de groothandel. Als een online marktplaats begrijpt FashionUnited de concurrerende aard van de mode-inkoop en zorgt ervoor dat er belang wordt gehecht aan trendspotting en het voortdurend op zoek zijn naar nieuwe merken en ontwerpers.

Globaal trendvoorspelling agentschap Fashion Snoops hield een virtueel evenement over de SS22-trends, waaronder Rebirth, een trend die draait om natuur en innovatie. Het is geïnspireerd door de impact van Covid-19 en het verlangen van mensen om negativiteit los te laten en herboren te worden. Kijk uit naar de nieuwste SS22-kleurtrends: donkerbruin, frisgroen en honing-oranje.

Er zijn honderden internationale merken en collecties, waardoor mode-inkopers de perfecte mix van labels voor hun winkels kunnen vinden. Consumenten zijn steeds meer op zoek naar unieke merken zodat ze een assortiment kunnen vinden voor hun garderobe.

Met de directory kunnen inkopers efficiënt zoeken tussen exclusieve merken en producten om populaire items voor hun winkels aan te schaffen. Geaccrediteerde kopers krijgen gratis exclusieve toegang tot de meest gewilde producten op de marktplaats.

Klik hier om delaatste SS22-kleurtrends op de FashionUnited Marketplace te bekijken.

Fotocredit: Unsplash

Fashion Snoops
Groothandel
Marktplaats
Modemerken
Press Release
SS22
Scroll down to read more