• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Ontwerper Addy van den Krommenacker maakt doorstart

Ontwerper Addy van den Krommenacker maakt doorstart

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Business

Ontwerper Addy van den Krommenacker maakt een doorstart. Dit maakt de ontwerper zelf op Twitter bekend middels een video. Vandaag heeft de curator van het faillissement een akkoord bereikt met diverse partijen waardoor de ontwerper een doorstart kan maken.

Van den Krommenacker heeft weer beschikking tot zijn collectie, vertelt hij in de video. “Ik ben blij en opgelucht. Dank allen voor jullie steun. Dat gaf mij kracht en energie om door te gaan,” aldus het bijschrift van de video. Aankomende zondag zal de ontwerper twee shows houden op Masters of LXRY in de Amsterdamse Rai. Op de beurs heeft Van den Krommenacker ook een stand waar hij een collectie verkoopt om de doorstart verder mogelijk te maken.

“Hoe die doorstart er uit ziet, kom ik nog bij u op terug,” aldus de ontwerper. “Maar een ding moet ik u zeggen dat ik helaas mijn winkels in Den Bosch moet gaan sluiten.” Van den Krommenacker gaat zich concentreren op ontwerpen. “Ik zie mijn toekomst weer positief tegemoet.”

Addy van den Krommenacker vroeg in oktober faillissement aan voor zijn twee winkels. Dit meldde de ontwerper destijds in een emotionele video op Twitter.

Beeld: website Addy van den Krommenacker

Addy van den Krommenacker