Open32 overgenomen door oprichter en voormalig eigenaar

Van het portfolio van de voormalige Varova Fashion Group is officieel niks meer over. Met ook de verkoop van modemerk Open32, zijn alle merken uit de voormalige groep weer overgegaan in andere handen. Oprichter en oud-eigenaar Bas Koijck heeft het merk overgenomen, zo meldt het merk. Brand Retail Group (zoals Varova Fashion nu bekend is), die het merk de afgelopen twee jaar in bezit had, is failliet zo blijkt uit documenten op Faillissementsdossier.nl.

Het merk gaat zelfstandig verder, zo wordt gemeld in het persbericht. In november ging het merk in handen van Varova over naar Standard Investment, wat uiteindelijk resulteerde in de Brand Retail Group. Open32 was samen met Sissy-Boy en Tumble ‘n Dry het focuspunt voor de retailgroep. Sissy-Boy ging eerder dit jaar na een faillissement over in de handen van de Termeer Group en Tumble ‘n Dry is in december 2018 verder gegaan als zelfstandige onderneming.

“Open32 ziet in de nieuwe aandeelhouder de aangewezen persoon om de begin jaren ‘70 opgerichte formule op eigen kracht een succesvolle toekomst te bieden,” aldus het bericht. Open32 heeft meer dan zeventig winkels in heel Nederland. Het merk is onderdeel van de B32 Groep, dat ook eigenaar is van Silvercreek.

Brand Retail Group failliet

Met de verkoop van Open32 en de B32 Groep, is er niks meer over van de Brand Retail Group. Tegen RTLZ wordt gemeld dat het merk twee weken geleden als is verkocht aan oud eigenaar Bas Koijck en dus niets te maken heeft met het faillissement van de Brand Retail Group.

Beeld: Facebook Open32

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN