• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Oprichters Circle of Gentlemen stoppen

Oprichters Circle of Gentlemen stoppen

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Michel van Kommer en Janjaap van Gent, oprichters van Circle of Gentlemen, stoppen hun samenwerking. Dit maakt het duo bekend middels een persbericht. “Er is (nog) geen nieuwe eigenaar gevonden voor het modieuze modemerk, waardoor met dit besluit ook de activiteiten van JGMK Fashion, het bedrijf achter Circle of Gentlemen, eindigen,” aldus het bericht.

“We zijn Circle of Gentlemen vanuit de schoolbanken gestart. Dit is onze eerste professionele ervaring, en daar zijn we trots op,” aldus de oprichters. Het merk werd opgericht als overhemden merk maar groeide uit tot een volwaardig label voor herenmode. “Meer dan 11 jaar lang hebben we ons volledig en uitsluitend ingezet voor Circle of Gentlemen, en met succes. Voor ons een mooi moment onze individuele ambities te gaan ontdekken. Na de afronding van Spring / Summer 2018 gaan we ons richten op de volgende stap in onze eigen carrières.”

Het bericht benadrukt nogmaals dat het modemerk kan ophouden te bestaan, wanneer een derde partij deze niet voortzet. “Spring / Summer 2018 zou dus wel eens het laatste seizoen van Circle of Gentlemen kunnen zijn,” aldus de laatste zin van het persbericht. Het merk wordt op dit moment in 14 landen verkocht waaronder Nederland, België, Oostenrijk, Spanje, Rusland, Roemenië en de Verenigde Staten.

FashionUnited heeft de oprichters benaderd voor meer informatie.

Circle of Gentlemen