Roberto Cavalli SpA is officieel het eigendom van Vision Investments, een investeringsbedrijf van Hussein Sajwani in Dubai. Dit maakt het bedrijf bekend in een persbericht. Vision Investments is op zijn beurt weer onderdeel van de Dico Group.

De twee bedrijven zijn geen vreemden van elkaar. Vision Investment wordt geleid door Hussain Sajwani die eveneens het vastgoedbedrijf Damac Properties Group in zijn portfolio heeft. Damac werkt sinds herfst vorig jaar samen met Roberto Cavalli om de vier hotels van het modehuis in Dubai aan te kleden. “Het merk Roberto Cavalli heeft een levendige en authentieke geest, maar we richten ons op het voldoen van de vraag van de markt terwijl we de gasten unieke ervaringen bieden,” aldus Sajwani destijds.

“We zijn verheugd dat we het ongelooflijke erfgoed van Roberto Cavalli voort kunnen zetten. Dico heeft een lange en vruchtbare relatie met Roberto Cavalli en ik ben van mening dat het merk past met ons idee van luxe,” aldus Sajwani in het persbericht. “Ik ben blij dat ik kan aankondigen dat de transactie snel verliep en we stabiliteit in het management zullen verzekeren. Bij Dico Investments willen we internationaal gerenommeerde merken in ons portfolio hebben en deze overname markeert een significante stap.”

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN