• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Overzicht groothandel kledingmerken

Business

Overzicht groothandel kledingmerken

PRESS RELEASE
Door FashionUnited

23 nov. 2020

De B2B-marketplace van FashionUnited heeft de afgelopen tijd 30.000 nieuwe producten en 700 nieuwe collecties verwelkomd.

De online marketplace geeft een overzicht van de honderden internationale merken en collecties waarmee retailers de perfecte mix van labels voor hun winkels kunnen vinden.

Het biedt groothandel kledingmerken voor dames-, heren- en kinderkleding en is toegewijd om retailers een assortiment producten en stijlen te bieden, waaronder accessoires, strandkleding, blazers, vrijetijdskleding, jurken, gezichtsmaskers, beenmode, broeken, schoenen, rokken, sportkleding, pakken, t-shirts en meer.

Retailers krijgen een eenvoudige winkelervaring met de gemakkelijk te navigeren marketplace van FashionUnited, aangezien er een unieke directory van groothandel kledingmerken wordt gepresenteerd, waarin ze er zeker van kunnen zijn dat het alleen merken bevat die daadwerkelijk aan winkels verkopen. Het samenbrengen van groothandel kledingmerken op één plek biedt handig inzicht voor retailers, aangezien de vraag van consumenten naar verschillende producten toeneemt.

FashionUnited breidt zijn designer groothandel kledingmerken en productlijst voortdurend uit, omdat het de competitieve aard van het kopen van mode begrijpt en ervoor zorgt dat er belang wordt gehecht aan trendspotting, zodat er voor elke consument iets is.

Klik hier om lid te worden van de marketplace om toegang te krijgen tot een wereldwijde inkoopplatform en klik hier om de groothandel kledingmerken te bekijken.

Beeld: Unsplash