• Home
  • Nieuws
  • Business
  • PR-bureau Schoon den Boer stopt

PR-bureau Schoon den Boer stopt

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Na acht jaar stopt PR-bureau Schoon den Boer. Het bureau sluit per 31 juli 2019, zo luidt een bericht vanuit het bedrijf. Zowel Jan Schoon als Martijn den Boer zullen individueel als freelancer verder gaan.

“Beide hebben we het gevoel dat het tijd is voor een nieuwe stap, een nieuwe uitdaging. Voor onszelf en onze rol in PR,” aldus het bericht. “In goede harmonie nemen we afscheid van ons fantastische personeel, het pand aan de Oudeschans, een aantal van onze klanten en dagelijks met elkaar werken.”

Jan Schoon zal zich richten op het strategische deel van communicatie en PR en blijft actief in de mode, kunst en design. Hij zal ook meer gaan samenwerken in het cultuur- en educatie veld. Martijn den Boer wil zichzelf breder uitdagen in de creatieve industrie en niet alleen gelabeld zijn onder PR. “Hij wil zijn interesses en multidisciplinaire netwerk inzetten voor nieuwe soorten projecten,” aldus het bericht. Het statement benadrukt dat Jan Schoon en Martijn den Boer zeker met elkaar blijven samenwerken en de krachten worden gebundeld wanneer een project dit nodig heeft. Een deel van het klantenpakket wordt onderling verdeeld.

Veel van de klanten van het PR-bureau zullen op projectbasis overgaan. “Een grote verandering is dat wij per eind juli het contract verbreken met vier grote Zweedse merken; Arket, & Other Stories, Monki en Weekday.”

PR
pr-bureau
schoon den boer