Vanaf volgend jaar zullen Fashion 2 Wear en Meandco, beide actief in de private label markt, samen verder gaan. De twee bedrijven zullen onder de naam Fashion 2 Wear opereren vanaf 1 januari 2018.

“Door het samengaan ontstaat een van de grootste partijen in Nederland op het gebied van private label voor damesbovenkleding,” aldus het persbericht. Fashion 2 Wear werkt namelijk als leverancier van onder andere Miss Etam, C&A, Euroshoe en Bel&Bo onder private label. Private label houdt in dat producten worden geproduceerd door een bepaald bedrijf, maar door een ander bedrijf wordt uitgegeven onder de eigen naam. Meandco werkt onder andere met WE International, Adler en Liberty, maar brengt ook eigen merken uit genaamd &Co Woman en Saares.

”Partijen verwachten voordelen te behalen bij het doorlopend ontwikkelen van collecties, door het gevoerde inkoopbeleid alsmede door optimale inzet en goede doorlopende afspraken bij confectieateliers in Polen, Macedonië, Turkije en Marokko,” aldus het gezamenlijke persbericht. De samensmelting zal voor het personeel geen gevolgen hebben, zo melden de bedrijven. Wel zal Meandco in de loop van 2018 zich bij het kantoor van Fashion 2 Wear in Alphen aan den Rijn voegen.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN