• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Q3 resultaat Gap daalt met 47 procent

Q3 resultaat Gap daalt met 47 procent

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Gap heeft donderdag de Q3 resultaten bekendgemaakt. De Q3 netto winst van het bedrijf is afgenomen. Vergeleken met dezelfde periode vorig jaar is de omzet met 2.2 procent afgenomen.

De netto winst van het bedrijf over het Q3 bedraagt 140 miljoen dollar, vergeleken met 266 miljoen dollar een jaar eerder. Daarnaast is de omzet gekrompen naar 3,998 miljoen dollar. Vergeleken met 7 procent vorig jaar, is de omzet marge van het bedrijf gedaald naar 4 procent.

The Gap (NYSE: GPS) is een Amerikaans kleding- en accessoire retailer. Het bedrijf werd in 1969 opgericht door Donald en Doris Fisher en heeft zijn hoofdkantoor in San Francisco, Californië. Het bedrijf is ook eigenaar van Banana Republic, Old Navy, Intermix en Athleta. Gap Inc. is de grootste gespecialiseerde detailhandelaar in de Verenigde Staten en met 3.723 winkels wereldwijd is het 3de in de totale internationale vestigingen, na Inditex Group en H&M.

Voor meer recente berichtgeving over het bedrijf, de collecties en management nieuwtjes van Burberry Group Plc, https://fashionunited.nl/gap.

Dit bericht is gecreëerd met AI technologie van Arria dat data omzet in tekst. Fouten of bugs kunt u melden bij tip@fashionunited.com.

Arria
Gap