• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Q3 resultaat Urban Outfitters groeit met 38 procent

Q3 resultaat Urban Outfitters groeit met 38 procent

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Urban Outfitters heeft maandag de Q3 resultaten bekendgemaakt. De Q3 netto winst van het bedrijf is toegenomen. Vergeleken met dezelfde periode vorig jaar is de omzet met 1.7 procent gedaald.

De netto winst van het bedrijf over het Q3 bedraagt 77 miljoen dollar, vergeleken 55 miljoen dollar een jaar eerder. De omzet daalde naar 970 miljoen dollar.

Urban Outfitters (NASDAQ: URBN) is een Amerikaans kledingbedrijf met het hoofdkantoor in Philadelphia, Pennsylvania. Het bedrijf werd in 1970 opgericht door Richard Hayne, Scott Belair en Gabriel Tham-Morrobel. Urban Outfitters beheert vijf afzonderlijke merken, waaronder de gelijknamige Urban Outfitters-keten, maar ook Anthropologie, Free People, Terrain en BHLDN; samen hebben de merken wereldwijd enkele honderden verkooppunten.

Sinds 2020, heeft Urban Outfitters meer dan 24,000 werknemers, werkende in meer dan 600 winkels.

Voor meer recente berichtgeving over het bedrijf, de collecties en management nieuwtjes van Urban Outfitters, klik hier.

Dit bericht is gecreëerd met NLG technologie van Arria dat data omzet in tekst. Fouten of bugs kunt u melden bij tip@fashionunited.com.

Urban Outfitters