• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Q4 resultaat Gildan Activewear neemt af met 45 procent

Q4 resultaat Gildan Activewear neemt af met 45 procent

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Het bedrijf maakte donderdag bekend dat de omzet voor het vierde kwartaal is gedaald. Vergeleken met dezelfde periode vorig jaar is de omzet met 11.3 procent gekrompen.

De netto winst van Gildan Activewear voor het Q4 bedraagt 32.5 miljoen dollar, tegen 59.6 miljoen een jaar eerder. De omzet kromp naar 658.7 miljoen dollar. Vergeleken met 8 procent vorig jaar, is de omzet marge van het bedrijf afgenomen naar 5 procent.

Gildan Activewear (TSE: GIL) is een producent en verkoper van merkkleding, met inbegrip van ongedecoreerde sportkleding, zoals t-shirts, sporthemden en fleeces, waar vervolgens door derden ontwerpen en logo's op worden gedrukt. De onderneming levert ook branded- en private label sportkleding, vrijetijdskleding en sokken aan detailhandelsbedrijven in de VS en werd in 1984 opgericht

Voor meer recente berichtgeving over het bedrijf, de collecties en management nieuwtjes van Gildan Activewear, klik hier.

Dit bericht is gecreëerd met NLG technologie van Arria dat data omzet in tekst. Fouten of bugs kunt u melden bij tip@fashionunited.com.

Gildan Activewear