Er is een grote kans dat het failliete modebedrijf Kelly Fashion binnenkort kan doorstarten. Dat stelt curator Martijn Helmstrijd tegenover het Haarlems Dagblad. De zeven winkels van de Noord-Hollandse modeketen, in Amsterdam-Noord, Hoorn, Purmerend, Heerhugowaard en Hoofddorp, zijn inmiddels weer open.

Een van de kandidaten voor de doorstart is Rob Oostland, de voormalig eigenaar van de keten. Hij vroeg vorige week het faillissement voor Kelly Fashion aan. Helmstrijd: “Er was sprake van een teruglopende omzet doordat enkele winkels minder goed presteerden. De coronacrisis hielp daarbij ook niet mee. Dan kom je als ondernemer op een gegeven moment in de knoei met je vaste lasten en is de vraag: hoe lang ga ik zo nog door?”

Oostland wil graag zelf verder met de winkels in Hoorn, Purmerend en Heerhugowaard, aldus Helmstrijd tegenover de Haarlemse krant. “Maar er is ook interesse van andere serieuze partijen, die niet alleen belangstelling hebben voor de voorraad.’’ Helmstrijd verwacht op zijn vroegst deze week meer duidelijkheid te hebben over de toekomst van Kelly Fashion.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN