Tommy Hilfiger heeft zijn licentieovereenkomst met de Italiaanse brillenproducent Safilo verlengd. Het bedrijf produceert tot tenminste eind 2025 zonnebrillen voor het Amerikaanse modemerk. Dat meldt Safilo in een persbericht.

“De vervroegde verlenging van de overeenkomst is een eerbetoon aan het succes van het partnerschap dat teruggaat naar 2010 en momenteel indrukwekkende prestaties levert, met name in de Europese markten en in de Verenigde Staten en Brazilië,” aldus Safilo Group-CEO Angelo Trocchia in een persverklaring. “De brillencollecties van Tommy Hilfiger worden nog altijd goed ontvangen, waardoor het wereldwijde bereik van het label goed wordt benut,” legt Trocchia uit.

Voor Tommy Hilfiger betekent de verlenging “een viering van onze gezamenlijke inzet voor het behoud van kwaliteit en innovatie die ten grondslag ligt aan onze zakelijke betrokkenheid”, zegt Daniel Grieder, CEO van Tommy Hilfiger, in hetzelfde persbericht.

Safilo heeft wereldwijd vijftig distributiepartners en produceert naast Tommy Hilfiger ook brillen voor Fendi, Dior, Givenchy en sinds kort ook voor Missoni.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN