Schoenen Torfs verkozen tot Beste Werkgever van Europa

Schoenen Torfs is uitgeroepen tot beste werkgever van Europa in de categorie grote organisaties. Het Belgische bedrijf laat hiermee 124 andere werkgevers uit de lijst van goede werkgevers achter zich, zo wordt gemeld in een persbericht.

Na vier jaar op de tweede plaats te eindigen in de Europese ranglijst, gaat Schoenen Torfs er dit jaar met de winst vandoor. Volgens CEO Wouter Torfs is het een ‘straffe bekroning voor een klein familiebedrijfs als Torfs’. Hoewel de CEO Torfs klein noemt, heeft het bedrijf toch meer dan 500 werknemers. “Temidden van de digitale revolutie stijgt de behoefte aan menselijkheid en authenticiteit,” aldus de topman in het bericht.

Het is de zestiende keer dat een lijst met 125 Best Workplaces in Europe wordt opgesteld. Deze lijst is gebaseerd op werkgevers in 19 landen. Schoenen Torfs werd dit jaar voor de tiende keer op rij gekozen als Beste Werkgever van België. De ranglijst definieert een goede werkplek als een organisatie waar werknemers, ongeacht wie ze zijn en wat ze doen voor de organisatie, vertrouwen hebben in hun leiders, plezier hebben op het werk en fier zijn op wat ze doen.

Beeld: Torfs

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN