• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Sendcloud wil Italiaans platform Isendu overnemen

Sendcloud wil Italiaans platform Isendu overnemen

Door Sylvana Lijbaart

bezig met laden...

Scroll down to read more

Business

Medewerkers op het Sendcloud-hoofdkantoor. Credits: Sendcloud

E-commerce verzendplatform Sendcloud wil het Italiaanse verzend- en automatiseringsplatform Isendu overnemen. De twee bedrijven zijn het onderling al eens geworden over belangrijkste voorwaarden van een overname, zo meldt Sendcloud in een persbericht.

De afronding van de overname staat gepland tegen het einde van het derde kwartaal 2024. Voordat de overname plaats kan vinden, moet deze eerst worden goedgekeurd door diverse regelgevende instanties.

“Verzenden is de grootste kostenpost in de e-commerce en tegelijkertijd het belangrijkste knelpunt voor groei. Hoewel de meeste online winkels de kracht van e-commerce giganten als Amazon en Zalando missen, verwachten consumenten hetzelfde niveau van service en ervaring”, schrijft Rob van den Heuvel, CEO en mede-oprichter van Sendcloud. “Isendu deelt deze overtuiging en sluit perfect aan bij onze missie om verzenden wereldwijd te verbeteren. We kijken ernaar uit om Isendu officieel te verwelkomen als onderdeel van Sendcloud en zullen hen bij elke stap onze volledige steun bieden.”

Isendu
Overname
SendCloud