Skechers USA, Inc. heeft een recordomzet gedraaid in het derde kwartaal, zo meldt het bedrijf in het verslag. Het bedrijf zag de omzet met 7,5 procent toenemen naar 1,176 miljard dollar (1 miljard euro).

Netto inkomsten kwamen neer op 90,7 miljoen dollar (79,2 miljoen euro). Het goede kwartaal wijt CEO Robert Greenberg mede aan het succes van de Skechers D’Lites, aldus de topman in het verslag. “Onze chunky schoen uit ons erfgoed heeft het de laatste twee jaar goed gedaan in Azië en wordt nu veel gevraagd in Noord-Amerika en Europa en zal naar verwachting ook groeien in Zuid-Amerika,” aldus Greenberg. “Door middel van D’Lites bereiker we een jonger, modebewuster publiek.” Daarnaast licht Greenberg toe dat de groei ook veroorzaakt wordt door de juiste productmix in combinatie met een gebalanceerde aanpak op het gebied van marketing.

In de eerste drie kwartalen van 2018 heeft Skechers elk kwartaal een recordomzet behaald. Het bedrijf verwacht in het vierde kwartaal een omzet tussen de 1,1 en 1,125 miljard dollar te halen. In alle drie de segmenten verwacht het bedrijf omzetgroei.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN