SMCP, het moederbedrijf van Sandro, Maje en Claudie Pierlot, heeft de omzet in het tweede kwartaal opgevoerd met 10,1 procent bij huidige wisselkoersen. Bij constante wisselkoersen komt het percentage neer op 8,9 procent. De omzet kwam neer op 265,7 miljoen euro.

De internationale omzet steeg met 13,7 procent bij gelijke wisselkoersen voornamelijk gestuwd door China. Frankrijk keerde in het tweede kwartaal weer terug naar groei, nadat SMCP het meerdere kwartaal moeilijk had in het thuisland vanwege de aanhoudende protesten van de ‘gele vestjes’. In de EMEA (Europa, Midden-Oosten en Afrika) steeg de omzet met 7,5 procent bij gelijke wisselkoersen. In Azië behaalde SMCP de grootste omzetgroei, met een toename van 23,4 procent.

Sandro blijft het topmerk van SMCP met een omzet van 129,9 miljoen euro in het tweede kwartaal. Maje volgt met een bedrag van 105,4 miljoen euro door een stijging van 12 procent. Claudie Pierlot behaalde een omzet van 30,4 miljoen euro dankzij een omzettoename van 4,9 procent.

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN