• Home
  • Nieuws
  • Business
  • ‘Snapdeal en Aditya Birla Group azen op Jabong’

‘Snapdeal en Aditya Birla Group azen op Jabong’

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Business

Het Indiase mode en lifestyle platform Jabong is op zoek naar een koper en zou het verkoopproces versneld hebben, nu eigenaren AB Kinnevik en Rocket Internet (samen de Global Fashion Group) terughoudend zijn met investeringen. Dat meldt Livemint.com.

E-commercespeler Jabong zoekt al een jaar naar een koper, en zou in gesprek zijn met online retailer Snapdeal, Aditya Birla Group’s modeplatform Abof.com en Flipkart. Dat zeggen vier bronnen tegen de site. De gesprekken zouden geleid worden door Kinnevik’s CEO Lorenzo Grabau. Volgens de ingewijden zijn Snapdeal en Aditya Birla het meest in de race om Jabong over te nemen.

Er wordt al 10 maanden gezocht naar een overnamepartij, waarbij Jabong gesproken heeft met online en offline retailers. Tot nu toe heeft het nog niet tot een resultaat geleid. Kinnevik zou naar verluidt zoeken naar een waardering van 100 miljoen dollar tot 150 miljoen dollar voor het bedrijf in cash en voorraden, maar volgens de bronnen zou de deal eerder uitkomen tussen de 50 miljoen dollar en 75 miljoen dollar.

Beeld: Jabong

Jabong