• Home
  • Nieuws
  • Business
  • SS22 levendige kleuren trend

SS22 levendige kleuren trend

PRESS RELEASE
Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Business

Op zoek naar de SS22 levendige kleuren trend?

De FashionUnited Marketplace geeft een overzicht van de internationale merken en collecties waardoor mode inkopers de perfecte mix van labels kunnen vinden voor hun winkels, waaronder de SS22 vibrant colours trend. Consumenten zijn meer en meer op zoek naar unieke merken zodat zij een assortiment kunnen vinden voor hun garderobe.

Een eigen ruimte is voorzien voor mode-inkopers om te bladeren door een unieke kleding voorraadlijst, waarin ze er zeker van kunnen zijn dat het alleen merken bevat die daadwerkelijk verkopen aan winkels in de groothandel. Als een online marktplaats, begrijpt FashionUnited de concurrerende aard van de mode-inkoop en zorgt ervoor dat belang wordt gehecht aan trendspotting en het voortdurend op zoek gaan naar nieuwe merken en ontwerpers.

Trendanaliste Christine Boland heeft eerder SS22 trendvoorspellingen gedaan in een analyse genaamd 'Soulful Solutions' tijdens een webinar. Er wordt verwacht dat het kleurenpalet van SS22 vol zal zitten met levendige en intense kleuren, waarvan sommige groen en paars zijn.

In de directory kunnen inkopers efficiënt zoeken naar exclusieve merken en producten om gewilde artikelen voor hun winkels te kopen. Geaccrediteerde kopers krijgen gratis exclusieve toegang tot de meest gewilde producten op de marktplaats. Wat uw consument ook verlangt, FashionUnited's Marketplace zal iets voor hen hebben.

Klik hier om de SS22 levendige kleuren trend te bekijken op de FashionUnited Marktplaats.

Fotocredit: Unsplash

Christine Boland
Groothandel
Marktplaats
Modemerken
Press Release
SS22