Steve Madden Limited kondigt op haar website aan dat het de overname van premium sneakermerk Greats Brand Inc. heeft voltooid. "We zien een belangrijke kans om het bedrijf uit te breiden door de sterke punten van Greats te combineren met ons bedrijfsmodel, onze gevestigde infrastructuur en ons wereldwijde bereik” aldus Edward Rosenfeld, voorzitter en Chief Executive Officer van Steve Madden in het bericht.

Greats, dat in 2014 werd opgericht in Brooklyn, specialiseert zich in premium sneakers die in Italië worden gemaakt. Het bedrijf verkoopt het merendeel van haar schoenen via hun website, maar beschikt ook over een flagship store in het Soho-district in New York, stelt het persbericht. Ryan Babenzein, oprichter en CEO van Greats: "Steve is een echte buitenbeentje en een van de mensen tegen wie ik opkijk binnen de schoenenindustrie. De kans krijgen om samen te werken met, en te leren van Steve en de rest van de Madden Company om mijn bedrijf te laten groeien, is iets wat voor mij heel logisch is. Mijn doel is hetzelfde geweest sinds ik Greats ben begonnen, en dat is het creëren van één van de toonaangevendste schoenmerken in de wereld.”

Steve Madden, een gerenommeerd schoenenmerk voor mannen, vrouwen en kinderen, is licentiehouder van merken als Anne Klein, Kate Spade, Superga en DKNY. Steve Madden, oprichter en Creative and Design Chief van het bedrijf stelt het volgende over de overname: “Ryan’s schoenen zijn het gespreksonderwerp van dit moment onder millennials. Ik kan niet wachten om ermee aan de slag te gaan.

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN