• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Stone Fashion Group bevestigt overname Beaumont

Stone Fashion Group bevestigt overname Beaumont

Door May-Anne Oltmans

bezig met laden...

Scroll down to read more

Business

Beaumont, het modemerk dat onderdeel is van het Nederlandse Stylefair International B.V., is overgenomen door Stone Fashion Group. Dat meldt de modegroep in een persbericht.

”Na een periode van ruim veertig jaar collectioneren en een succesvolle transitie van Easy Comfort naar Beaumont voelde ik langzamerhand de behoefte om het merk zorgvuldig over te dragen,” zo licht René Mulder, CEO van Stylefair International, toe. “Uit de gesprekken met Stone Fashion bleek al snel zij de meest geschikte partij zijn om Beaumont met behoud van haar unieke identiteit verder te laten groeien.”

Stone Fashion Group eigenaar Maurice Willemse voegt toe: “Beaumont is een waardevolle toevoeging op ons huidige portfolio en zal als zelfstandige firma binnen de groep gaan functioneren.” Ook laat Willemse weten dat de werknemers die bij Beaumont verantwoordelijk zijn voor het ontwerpen en produceren van de collecties ook onder de nieuwe eigenaar zullen blijven werken, waardoor ‘’de identiteit van het merk zal worden behouden."

Beide bedrijven zullen de komende maanden samenwerken, en de overname zal officieel van kracht zijn vanaf de herfst/wintercollectie 2018. Deze zal worden verkocht onder de nieuwe Beaumont BV.

De in Lijnden gevestigde Stone Fashion Group omvat, naast een private label, ook de eigen merken Creenstone, Fortezza, Goldbergh, Milo en Reset.

Beeld: Beaumont Facebook

Beaumont
Stone Fashion Group
Stylefair International BV