• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Succesverhaal van de Protest Boardstores krijgt vervolg in Amstelveen

Succesverhaal van de Protest Boardstores krijgt vervolg in Amstelveen

Door FashionUnited

bezig met laden...

Scroll down to read more

Protest opende op 16 maart de deuren van de vierde Protest Boardstore gelegen in het stadshart van Amstelveen. In deze nieuwe winkel van ruim 180m2 heeft Protest een verassende omgeving gecreëerd waar de consument uit de regio Amsterdam kan kennismaken met de street- en boardwear collectie van Protest.

Retail manager Wesley van Wijnbergen: "Na de opening van onze winkels in Utrecht, Maastricht en de outlet in Roosendaal was er ook behoefte aan een winkel in de omgeving van Amsterdam. Het nieuw ontwikkelde winkelcentrum Townhouse midden in het stadshart van Amstelveen was hiervoor een uitstekende optie. De Protest Boardstore ligt mooi in het zicht met als directe buren Sacha en Men at Work. Wij zijn dan ook erg trots op onze inmiddels vierde winkel!"

In de Boardstores kunnen klanten proeven aan de 'Protest lifestyle' in een trendy winkel met in het oog springende elementen zoals onafgewerkte stenen muren, graffiti en speciaal ontworpen meubels. De high tech inrichting in combinatie met antieke meubels en decoraties maken de winkel tot een sfeervol geheel.

Protest boardwear bestaat sinds 1993 en verkoopt momenteel in meer dan 40 landen in en om Europa. Protest is een Nederlands bedrijf en onderscheidt zich in de boardwear markt door trendy maar tegelijkertijd technische boardwear te brengen met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Zowel de zomer als wintercollectie is in ongeveer 600 verkooppunten in Nederland te verkrijgen.

Voor meer informatie over Protest: www.protest.eu Protest Boardstore Stadsplein 95, 1181 ZM Amstelveen