• Home
  • Nieuws
  • Business
  • The TailorMates failliet

The TailorMates failliet

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

Business

Maatpakkenspecialist The TailorMates B.V. is failliet, zo blijkt uit documenten op Faillisementsdossier.nl. Uit de documenten blijkt dat het bedrijf op 7 november door de rechtbank van Noord-Holland failliet is verklaard.

The TailorMates is opgericht door ondernemer Ronald Gans. Het bedrijf richt zich op maatpakken en heeft daar verschillende services voor in het leven geroepen. Niet voor niets heeft het merk een flagshipstore op de Zuidas, het zakengebied van Amsterdam, waar het de potentiële klant goed van dienst kan zijn. Ook biedt het bedrijf Travelling TailorMates waarbij een tailor thuis of op kantoor langskomt om de maten op te nemen. The Tailormates kondigde afgelopen september nog aan een damescollectie in het leven te roepen, waar het opnieuw de concurrentie aanging met Suitsupply.

De reden van het faillissement is op dit moment nog onbekend. Zowel de curator in de zaak als oprichter Ronald Gans zijn op vrijdagmiddag niet bereikbaar voor commentaar. Curator Su Chun Lin meldde eerder tegen RTLZ dat verschillende overname kandidaten zich al gemeld hadden. De website is op het moment van plaatsing nog live, of de winkel op de Zuidas nog open is, is onbekend.

Beeld: The TailorMates

the tailormates