• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Tilburgse moderetailer Say Jess failliet

Tilburgse moderetailer Say Jess failliet

Door Sylvana Lijbaart

bezig met laden...

Scroll down to read more

Business

Beeld ter illustratie. Credits: Pexels

De Tilburgse damesmoderetailer Say Jess sluit na tien jaar haar deuren. De moderetailer, die onder de naam Say Jess Fashionstore B.V. in het handelsregister staat, is op 3 oktober failliet verklaard door de rechtbank in Zeeland-West-Brabant. Dat blijkt uit het openbare insolventieregister. Meneer P.E.A.M. Gerritse is aangesteld als curator.

Say Jess startte met een winkel aan de Piushaven en verhuisde in februari 2022 naar de bekende winkelstraat: de Heuvelstraat. “Nooit had ik gedacht dit bericht hier te moeten delen”, schrijft de eigenaresse, Jeske Tuerlings, op de sociale media van Say Jess.

“De afgelopen maanden heb ik moeten knokken, heel hard moeten knokken. Helaas heb ik een beslissing moeten maken met mijn hoofd in plaats van mijn hart. Mijn hart huilt heel hard. Ik ben op van binnen maar weet dat ik er alles aan gedaan heb om Say Jess in leven te houden. Tien jaar ondernemerschap is niet zomaar iets en geef je niet zomaar op. Nu is de tijd aangebroken dat ik een hoofdstuk af moet gaan sluiten.”

Tuerling laat via sociale media weten dat de winkel op woensdag 4 oktober is gesloten. Op donderdag 5 oktober start om 10:00 uur de opheffingsuitverkoop. “Deze dag zullen we geopend zijn tot 21:00 uur, zodat iedereen na het werk nog langs kan komen.” Ook op de dagen daarna duurt de opheffingsuitverkoop voort.

Faillissement
Say Jess Fashionstore B.V.