• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Tom Tailor Group bereikt overeenkomst over langetermijn financiering

Tom Tailor Group bereikt overeenkomst over langetermijn financiering

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Scroll down to read more

De Tom Tailor Group heeft een overeenkomst bereikt met de banken en meerderheidsaandeelhouder Fosun over de nieuwe financiële structuur. Dit meldt het bedrijf in een persbericht.

De financiering loopt tot en met september 2022 en heeft een volume van 365 miljoen euro. Hierdoor heeft de Tom Tailor Group zichzelf verzekerd van financiering op de lange termijn waardoor het flexibel om kan gaan met groeikansen.

Met de aankondiging van de lening, wordt ook duidelijk waarom bij het bedrijf gesproken wordt over het vertrek van de CFO. Deze week werd namelijk gemeld dat CFO Thomas Dressendörfer in gesprek is met het bedrijf om te vertrekken voordat zijn contract afloopt. Nu wordt gemeld dat afgelopen juni Dressendörfer’s contract afliep en hij verlengd heeft met negen maanden om te zorgen dat de onderhandelingen over de financiering goed werden afgerond. Dressendörfers contract loopt nog tot en met maart 2020, zo blijkt uit het persbericht. Waarom ook gesproken wordt over het vertrek van CEO Heiko Schäfer, zoals gisteren in hetzelfde bericht werd gemeld, wordt niet duidelijk.

Fosun
TOM TAILOR GROUP