• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Uniqlo Nederland lanceert Nederlandse webshop

Uniqlo Nederland lanceert Nederlandse webshop

Door Sylvana Lijbaart

bezig met laden...

Scroll down to read more

Business

Uniqlo's Maebashi prototype winkel. Beeld: Uniqlo.

Uniqlo lanceert vandaag, 28 september, zijn Nederlandse webshop, dat maakt het bedrijf bekend in een persbericht. Consumenten krijgen bij een bestelling boven zestig euro een gratis verzending.

“We zijn erg enthousiast om het voor onze Nederlandse klanten nog gemakkelijker te maken om hun favoriete LifeWear-producten aan te schaffen in het comfort van hun eigen huis en in hun voorkeurstaal. Naast onze fysieke winkels in Amsterdam en Den Haag kijken we ernaar uit om de online winkelervaring van ons LifeWear-concept nog aangenamer te maken”, aldus Kaman Leung, COO Uniqlo Benelux, in het persbericht.

Nederlandse consumenten kunnen op de webshop betalen via creditcard, iDeal, Paypal en Klarna. De populariteit van Uniqlo zit sinds de opening van de eerste Uniqlo-winkels in Nederland (in Amsterdam en Den Haag) in de lift. De Nederlandse webshop maakt het consumenten makkelijker om in hun eigen taal naar keuze, Nederlands of Engels, op de hoogte te blijven van lokale acties en evenementen, zo staat in het persbericht. Daarnaast wordt de webshop ondersteund door een Nederlands klantenserviceteam.

E-commerce
Uniqlo