• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Unlimited Footwear Group koopt Supertrash-merkrechten

Unlimited Footwear Group koopt Supertrash-merkrechten

Door Caitlyn Terra

bezig met laden...

Business

De merkrechten van Supertrash zijn alweer van handen gewisseld. Unlimited Footwear Group (UFG) maakt in een persbericht bekend dat een deel van de aandeelhouders achter UFG de IP rechten heeft gekocht, waardoor het bedrijf de licentie heeft gekregen voor de ontwikkeling, productie en distributie van Supertrash-schoenen.

Voor het merk wordt binnen UFG een nieuw ontwerp en verkoopteam gestart, zo meldt het bedrijf. “Met de kracht van de organisatie achter de hand zullen wij binnen het DNA van Supertrash commercieel krachtige, fashionable collecties op de markt brengen,” aldus de groep in het bericht. Met de aankoop wil Unlimited Footwear Group de positie op de schoenmarkt verder verstevigen.

Het bedrijf hoopt met Herfst/Winter 2019 de eerste schoenencollecties te kunnen presenteren. UFG zal zich met het merk eerst focussen op de Benelux, aldus het persbericht. De schoenen moeten verkrijgbaar zijn bij ‘premium schoenenretailers, warenhuizen, officiële dealers en online kanalen.'

UFG heeft al verschillende merken in het portfolio, waaronder Rehab, Bullboxer, Gaastra, Bjorn Borg en NZA New Zealand Auckland. “Supertrash is dan ook een mooie aanvulling,” aldus het bericht. Of UFG alleen de merkrechten voor schoenen heeft overgenomen van doorstarter ST.Art B.V., wat waarschijnlijk is, is nog niet duidelijk. Op het moment van publicatie was Unlimited Footwear Group niet bereikbaar voor commentaar.

Beeld: Supertrash Facebook

st.art b.v.
SuperTrash
UFG
Unlimited Footwear Group
Scroll down to read more