V&D-panden Zaandam en Leeuwarden naar Zara

De Spaanse keten Zara heeft twee voormalige V&D-panden gehuurd. Zo komen er nieuwe Zara-winkels in Zaandam en Leeuwarden.

Inditex heeft voor het pand in Zaandam een overeenkomst bereikt met RJB Group of Companies (van de familie Rosenbaum), meldt vastgoedadviseur KroesePaternotte in een persbericht. De nieuwe winkel is gevestigd aan de Gedempte Gracht 49 in Zaandam en heeft een winkeloppervlakte van 4.031 vierkante meter. In overleg met de gemeente Zaandam realiseert Zara een nieuwe gevel op het oude V&D-pand.

Het oude V&D-pand in Leeuwarden komt ook in handen van Zara. De Spaanse keten is een ‘langdurig huurcontact’ aangegaan, meldt eigenaar CBRE Global Investors aan de Leeuwarder Courant, namelijk tenminste vijf jaar. Het nieuwe winkelontwerp is in handen van Architekten Cie uit Amsterdam en de verbouwing is reeds van start gegaan.

Nog voor de feestdagen zal Zara in Leeuwarden de deuren openen. Het pand waar voorheen V&D zat wordt in tweeën gedeeld en zowel de buiten- als binnenkant wordt aangepakt. De tweedeling was aanvankelijk zo bedacht omdat V&D in een kleinere vorm zou doorstarten. Zara huurt nog steeds slechts de helft van het pand, en wie de nieuwe buren worden is nog niet bekend.

Beeld: Inditex

 

Related Products

 

Gerelateerd

MEER NIEUWS

 

LAATSTE VACATURES

 

MEEST GELEZEN