• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Van Eerd Fashion Group fuseert met MB Fashion

Van Eerd Fashion Group fuseert met MB Fashion

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Business

Modeagenten Van Eerd Fashion Group en MB Fashion hebben een fusie aangekondigd. De bedrijven gaan samen verder ‘om een nog sterker modeplatform te kunnen vormen’, laten ze in een persbericht weten. Het nieuwe platform heet ‘MB & Van Eerd Fashion Group’.

Sinds 1 juni 2016 heeft MB Fashion zich gevoegd bij de bestaande showroom van Van Eerd Fashion Group in Naarden. De showroom zal verder worden uitgebreid naar 300 vierkante meter, zodat merken 'in eigen beleving' gepresenteerd kunnen worden. Dat geldt onder meer voor de merken Blaumax, Oakwoord, Pure Brands en Two Blue Sisters. Ook de merken Anotgher Bag, Articles of Society, Bbelt, Camilla, DL1961, D’Etoiles Casiopé, Hale Bob en Herzen’s Angelegenheit zijn in de showroom te vinden.

“Deze fusie brengt een sterk merkenpakket samen en kan een grote groep retailers bedienen op midden tot midden-hoog niveau op een gemakkelijk bereikbare locatie,” laten Myram en Caspar Ernst van MB Fashion in een reactie weten.

Van Eerd Fashion Group laat weten de fusie te zien ‘als een verrijking van het merkenaanbod en serviceniveau’. “Op deze wijze kunnen bestaande klanten van beide agenturen met elkaars merken kennismaken en een evenwichtige inkoop afstemmen op één locatie. Dit werkt efficiënt, ook omdat onze showroom centraal is gelegen in Naarden langs de A1,” aldus Karina en Jeanine van Eerd.

Beeld: MB & Van Eerd Fashion Group

mb fashion
van eerd fashion group