• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Vente-Exclusive.com verbreekt verkooprecord in oktober

Vente-Exclusive.com verbreekt verkooprecord in oktober

Door Wendela van den Broek

bezig met laden...

Scroll down to read more

Oktober is naar eigen zeggen een topmaand geweest voor het Belgische e-commerceplatform Vente-Exclusive.com. Het bedrijf heeft nog nooit zoveel producten verkocht als in de maand oktober, meldt Vente-Exclusive.com, onderdeel van de Vente-Privée Groep, in een persverklaring.

“Deze recordmaand is de kers op de taart van onze groei die al tien jaar aanhoudt. Ondanks de berichtgeving over verliezen in onze sector, bewijzen we dat het wél mogelijk is om in België winst te maken in de e-commerce,” zegt Tobias Tousseyn, countrymanager Belgium-Luxemburg.

Er kwamen in oktober ruim 500.000 unieke bezoekers naar de webshop, 15 procent meer dan in september en ruim 30 procent meer dan in oktober van vorig jaar. De groei name tussen september en oktober met 24 procent toe. In de afgelopen tien jaar groeide Vente-Exclusive.com met gemiddeld 20 procent. Tousseyn dankt de recordresultaten aan de ‘zeer loyale’ klanten van de flash-sales site en aan het toenemende aanbod van ‘sterke merken’. Hierdoor bestellen klanten meer per aankoopbeurt.

De groei is zodanig groot dat Vente-Exclusive.com de capaciteit van zijn warehouse verdubbelde en het hoofdkantoor in december verhuist naar een nieuw kantoor in Brussel.

Het bedrijf verwacht in november en december weer forse verkoopcijfers dankzij het feit dat men vaker online winkelt voor de feestdagen.

Vente-Exclusive.com
Vente Privee