• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Vente-Privee neem Designer & Friends over

Vente-Privee neem Designer & Friends over

Door Anne Buis

bezig met laden...

Scroll down to read more

Business

Vente-Privee heeft een meerderheidsbelang verworven in het Deense Designer & Friends. De verwerving kwam tot stand mede dankzij dochteronderneming Vente-Exclusive.com.

Vente-Privee laat weten dat de overname ‘een strategische stap is om met Vente-Privee Group een plaats op de Scandinavische markt te verwerven’. Het huidige managementteam zal aanblijven en het bedrijf verder helpen groeien op de Deense markt.

”De verwerving van het meerderheidsbelang in Designers & Friends past in onze strategie om onze activiteiten uit te breiden in Noord-Europa,” zegt Jacques-Antoine Granjon, CEO en oprichter van Vente-Privee Group. Stefan Tournoy, medeoprichter van Vente-Exclusive.com, laat weten: “De organisaties en managementteams zitten helemaal op één lijn. We kijken ernaar uit om samen met Designers & Friends de Scandinavische markt te veroveren.”

Designers & Friends blijft ondertussen als afzonderlijke functioneren. Met de steun van Vente-Exclusive.com en Vente-Privee hoopt Designer & Friends verder te groeien in de Scandinavische landen. ”Het is een waar genoegen, maar ook een hele eer om te kunnen samenwerken met de bedenkers van het concept en de grootste speler in onze sector,” vertelt Frederik Kolenda, CEO en medeoprichter van Designers & Friends. “Samen kunnen we het aanbod voor onze leden hopelijk nog verder uitbreiden, ook in nieuwe productcategorieën, en onze partnermerken toegang geven tot leden in heel Europa. Hun ervaring zal ons enorm helpen en ons leren hoe we onze activiteiten kunnen verruimen en tegelijkertijd de kwaliteit van onze dienstverlening aan klanten en partners kunnen verbeteren.”

Vente-Exclusive.com groeide in het afgelopen jaar met 50 procent en heeft inmiddels al meer dan 60 mensen in dienst. In maart voegde Vente-Privee de Nederlandse en Belgische webwinkel samen op Vente-Exclusive.com.

Beeld: Facebook Vente-Privee

Designer & Friends
Vente Privee