• Home
  • Nieuws
  • Business
  • Verhuurplatform Tiny Library ontvangt kapitaalinjectie van 1,4 miljoen euro

Verhuurplatform Tiny Library ontvangt kapitaalinjectie van 1,4 miljoen euro

Door Sylvana Lijbaart

bezig met laden...

Scroll down to read more

Business

Beeld: Tiny Library

Het verhuurplatform voor baby- en kinderproducten, Tiny Library, haalt 1,4 miljoen euro aan groeigeld op bij diverse investeerders, zo bevestigt Tiny Library op LinkedIn. Het bedrijf wil geld investeren in het magazijn, platform en assortiment.

Tiny Library maakt gebruik van het ‘product as a service’-model (PaaS), wat er volgens Julie Munneke-Tromp voor heeft gezorgd dat diverse investeerders wilden helpen bij de groei van haar bedrijf, zo meldt de CEO van het bedrijf aan Mt/Sprout. “Je gebruikt die spullen (van co-sleeper tot buggy) zó kort, het is gewoon echt een logisch concept.” En dat bleken de investeerders ook zo te vinden.

Het resultaat: 1,4 miljoen euro aan vers kapitaal dat wordt gebruikt om het eigen ‘refurbishmentcentrum’ in Weesp op te schalen. Hier wordt twintig procent van het groeigeld voor gebruikt, meldt Munneke-Tromp. Zo’n 55 procent van de investering gaat naar de optimalisatie van het techplatform om het gebruiksvriendelijker te maken. Het overige geld wordt gebruikt om het assortiment verder uit te breiden, zodat er voor elke fase een passend aanbod is. “We willen de Prénatal van de verhuur worden”, aldus de CEO tegen Mt/Sprout.

Tiny Library